Skip to main content

1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ορθογραφίας

Είναι μεγάλος ο ενθουσιασμός μας που σας παρουσιάζουμε τον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ορθογραφίας! Από καιρό σχεδιάζαμε το εγχείρημα και τώρα ήρθε η ώρα να το ανακοινώσουμε στην εκπαιδευτική κοινότητα και κυρίως στους μαθητές και τις μαθήτριες του Δημοτικού!

Πιο συγκεκριμένα, στις 17, 18 και 19 Ιούνη του 2021 θα διεξαχθεί on line ο διαγωνισμός ορθογραφίας. Απευθύνεται σε παιδιά της Γ’, Δ’, Ε’ και Στ’ τάξης, όπου με ελάχιστα κλικ θα μπορούν να πλοηγηθούν στις ερωτήσεις του διαγωνισμού. Έχουμε φροντίσει σε κάθε τάξη να υπάρχει ένα διδακτικό σενάριο, μια ιστορία δηλαδή, τη συνέχεια της οποίας παρακολουθούμε από οθόνη σε οθόνη. Με εφόδια την περιέργεια για διερεύνηση, θα ακολουθήσουμε τις περιπέτειες των ηρώων μας που θα δούμε να εξελίσσονται μπροστά στα μάτια μας!

Η ομάδα της teacherland.gr είναι η επιστημονική υπεύθυνος για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού. Έχει φροντισθεί οι ερωτήσεις να είναι κατανοητές και πλήρως συμβατές με το αναλυτικό πρόγραμμα και τα αντίστοιχα σχολικά βιβλία. Δεν υπάρχουν “εκπλήξεις” που μπορούν να αναστατώσουν τους μικρούς μας φίλους, ενώ η ποιότητά τους ακολουθεί τα γνωστά, υψηλά πρότυπα του εκπαιδευτικού υλικού που τόσα χρόνια αναπτύσσουμε για όλες τις τάξεις του δημοτικού σχολείου.

Δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε και εσείς! Κάντε κλικ και δείτε ένα demo του διαγωνισμού! Τόσο απλά!

Και δεν σας έχουμε αναφέρει 3 σπουδαία χαρακτηριστικά του διαγωνισμού: Το πρώτο και σημαντικότερο είναι ότι με τη συμμετοχή σας, βοηθάτε στον εξοπλισμό του οφθαλμολογικού ιατρείου του Χαμόγελου του Παιδιού. Με κάθε συμμετοχή θα προσφέρονται 2 ευρώ για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Το δεύτερο χαρακτηριστικό είναι ότι ολόκληρο το ποσό της συμμετοχής, που είναι 15 ευρώ, το λαμβάνετε πίσω με τη μορφή εκπαιδευτικού υλικού στην teacherland.gr!

Το τρίτο χαρακτηριστικό, που ενθουσιάζει τους μικρούς μας φίλους, είναι ότι θα κληρωθούν πλούσια δώρα, ανάμεσα στα οποία είναι PlayStation, υπολογιστής, tablet, ηλεκτρικό πατίνι και πολλά άλλα!

Δηλώστε και εσείς τη συμμετοχή σας και διαδώστε τον διαγωνισμό. Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε στην επίτευξη του στόχου του Χαμόγελου του Παιδιού, ενώ μπορούμε να περάσουμε εποικοδομητικά τον χρόνο μας, ακονίζοντας τη γνώση μας. Και γιατί όχι, μπορεί να κερδίσουμε και ένα ξεχωριστό δώρο!