Πώς λειτουργεί;

Η teacherland.gr ΔΕΝ χρεώνει καμία συνδρομή και ΔΕΝ έχετε καμία οικονομική επιβάρυνση για την εγγραφή σας.

Η λειτουργία της στηρίζεται στη λογική του καρτοκινητού τηλεφώνου: εφόσον επιθυμείτε, αγοράζετε μονάδες και τις καταναλώνεται κατεβάζοντας αρχεία.

Μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία ένα-ένα, ή να επιλέξετε κάποιο από τα πακέτα με πολλαπλά αρχεία, τα οποία είναι και οικονομικά συμφερότερα.

 

Συμβουλευθείτε τον πίνακα για να κάνετε την επιλογή που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Κατεβάζω μεμονωμένα αρχεία Κατεβάζω όλα τα αρχεία ενός μαθήματος Κατεβάζω όλα τα αρχεία όλων των μαθημάτων
Κόστος 0,80 ευρώ 5,95 ευρώ 15,95 ευρώ
Ποια αρχεία Οποιοδήποτε Αυτά που αντιστοιχούν σε έναν  μήνα Αυτά που αντιστοιχούν σε έναν μήνα
Για ποια μαθήματα Οποιοδήποτε Ένα μάθημα Όλα τα μαθήματα

(Δεν περιλαμβάνει τα ξενόγλωσσα μαθήματα και τους διαγωνισμούς)

Για πόσο καιρό θα είναι διαθέσιμα στον λογαριασμό μου Για πάντα (*) Για πάντα (*) Για πάντα (*)
Για πόσους μαθητές μπορώ να το χρησιμοποιήσω; Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για έναν μαθητή ή ένα τμήμα. Εάν είστε επιχείρηση (όπως σχολείο, φροντιστήριο, κέντρο μελέτης κλπ) χρειάζεστε μία άδεια χρήσης για κάθε τμήμα.

(*) Οι ιδιώτες μπορούν να διατηρήσουν τα αρχεία για όσο καιρό επιθυμούν. Οι επιχειρήσεις (όπως σχολεία, φροντιστήρια, κέντρα μελέτης κλπ) μπορούν να χρησιμοποιούν τα αρχεία για ένα έτος. Πέραν του έτους πρέπει να καταβάλουν 10% επί του οικονομικού πακέτου που έχουν διαλέξει για κάθε έτος ανανέωσης.

Η αγορά μονάδων γίνεται είτε με χρήση πιστωτικής κάρτας, είτε με λογαριασμό PayPal είτε με τραπεζική κατάθεση.

Οι μονάδες παραμένουν στον λογαριασμό σας και μπορείτε να τις καταναλώσετε με τον ρυθμό που εσείς επιλέγετε.

 

Ενδεικτικά παραδείγματα χρηστών:

Ο περιοδικός χρήστης: Ο συγκεκριμένος χρήστης θέλει να δει κάποια παραδείγματα για να διαπιστώσει πώς το υλικό της teacherland.gr μπορεί να τον βοηθήσει να υποστηρίξει το παιδί ή τους μαθητές του. Εναλλακτικά μπορεί να θέλει συνειδητά να κατεβάσει κάποια συγκεκριμένα αρχεία (για παράδειγμα αυτά που αφορούν τους διαγωνισμούς).

Γι’ αυτόν τον χρήστη η καλύτερη λύση είναι αυτή που παρουσιάζεται στην πρώτη στήλη του πίνακα. Έτσι, διαλέγει να αγοράσει λίγες μονάδες (για παράδειγμα 10 ευρώ) και στη συνέχεια καταναλώνει από αυτές κατεβάζοντας διακριτά τα αρχεία. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν επωφελείται από τις επιπλέον εκπτώσεις που ισχύουν για τα επόμενα πακέτα.

Ο αποφασισμένος χρήστης: Ο συγκεκριμένος χρήστης έχει εκτιμήσει την προσφορά της teacherland.gr στη μάθηση των παιδιών και επιθυμεί να χρησιμοποιήσει το υλικό γρήγορα και εύκολα. Έχει εστιάσει σε ένα συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο (π.χ. Μαθηματικά ή Γλώσσα) μίας τάξης του δημοτικού σχολείου και θέλει να κατεβάσει όλα τα διαφορετικά αρχεία που αντιστοιχούν σε αυτό, για να το χρησιμοποιήσει για παράδειγμα με το παιδί του ή σε κάποιο ιδιαίτερο μάθημα.

Γι’ αυτόν τον χρήστη η καλύτερη λύση είναι αυτή που παρουσιάζεται στη δεύτερη στήλη του πίνακα. Έτσι, χωρίς να χρειαστεί να αγοράσει πολλές μονάδες (ακόμα και από 10 ευρώ) μπορεί να κατεβάσει ολόκληρο το υλικό που αντιστοιχεί σε ένα γνωστικό αντικείμενο και αφορά έναν μήνα. Έτσι απολαμβάνει μειωμένες τιμές ανά αρχείο και αποφεύγει τα πολλά κλικ. Οι υπόλοιπες μονάδες από αυτές που αγόρασε παραμένουν στον λογαριασμό του.

Ο ξέγνοιαστος χρήστης: Ο συγκεκριμένος χρήστης θέλει να λύσει ολιστικά το θέμα του εκπαιδευτικού υλικού, είτε γιατί είναι δάσκαλος σε τάξη και έχει να χειριστεί πολλά γνωστικά αντικείμενα, είτε γιατί είναι γονιός που επιθυμεί να βοηθήσει συνολικά το παιδί του. Ως εκ τούτου επιδιώκει να αποκτήσει το περισσότερο υλικό στην πιο φιλική τιμή.

Γι’ αυτόν τον χρήστη η καλύτερη λύση είναι αυτή που παρουσιάζεται στην τρίτη στήλη του πίνακα. Έτσι, μπορεί να κατεβάσει ολόκληρο το υλικό που αντιστοιχεί σε όλα τα γνωστικά αντικείμενα και αφορούν έναν μήνα. Θα αποκτήσει τα αρχεία στην πιο συμφέρουσα τιμή ενώ ελαχιστοποιεί στο έπακρο τα κλικ που θα χρειαστεί να κάνει.